söndag 20 juli 2008

Hemma är alltid bäst, ALLTID!

Då var den här semestern slut...
Det känns som att hela den här semestern har varit väldigt hektisk och ... inte hemma. Usch, har längtat hem väldigt mycket vilket jag inte kan förstå så mycket. Jag menar, jag längtade ju efter att få komma bort från allt och en del personer. När skolan var över ljublade jag inombords högt men nu verkar det inte som att jag velat varit borta något alls.

Det var jobbigt på gotland av flera orsaker.
1. Inga i min ålder, inga kompisar med på resan.
2. dåligt väder 80% av tiden där.
3. Min relation till mormor och morfar är ju inte direkt bra. Jag menar hon börjar bli senil eller vad man nu ska säga(har varit uppe i ett helt dygn så jag är lite vimmelkantig) och hon blir sur på en och håller på att hacka, då är inte jag så värst duktig på att reagera bra utan jag blir ju sur och säger saker tillbaka till henne. Sen relationen till morfar är ju inte heller så bra, han är så cynisk, ironisk och nästan ibland... socialistisk. Usch, han och jag är nog lika envisa om att vi har rätt. ni skulle bara lyssna på våra gräl.

Gråt, suckar, drömmar, klagan, skrikanden, tjafs har gotlandssemester skapat. Mallorcaresan var bra, men gotlandsresan var allt annat än bra. Så just nu tycker jag bara:
Hemma är alltid bäst, ALLTID!

Inga kommentarer: